Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 2 mars 2012

Av Rebecca - 2 mars 2012 09:42

Ligger här i mitt koma (slösurfa orkar man ju) och funderar på det här med momentet "Rutan". Jag inser att det är dags att börja med det nu. Däremot funderar jag lite på hur jag ska göra. Jag har tidigare varit inne på att lära in det med tasstarget, vilket jag nu inte är säker på längre, jag tycker hundarna ser ut att springa omkring att leta target i rutan när det är inlärt på det sättet. Funderar på att shejpa in det? Låta henne ströva fritt i närheten av rutan och sedan klicka när hon är mitt i rutan? Får nog fnula lite till. Ni får gärna dela med er av era tankar ang. detta gissel.


Har börjat spana på momenten i lkl2 nu, lika så bra liksom! Inget känns omöjligt där. Det är väl det där fria följet då, men det löser sig nog tills det är dags. I 1an klarar vi nog linförigheten, men jag nöjer mig liksom inte med att hon bara ska gå. Jag vill ha ett "Jonna - Zolo" fritt följ (det ser ni här). Har ni kikat in deras blogg btw? Inte? Den hittar ni här isåfall. Jag ser mig som ett av deras största fans, haha. Nejmen dem är riktigt grymma och Jonna är en supergullig tjej som ger mig feedback på träningsfilmer som jag skickar till henne lite då och då... (tack för det bästa Jonna!)


Fjärren jobbar ju Flinga och jag för fullt med! Är petnoga med att baktassarna ska vara superstilla, och för det mesta går det bra! Men det tar sin lilla tid, jag försöker vara supernoga med att inte gå för fort fram utan verkligen satsa på kvalitet istället. Vi kan ändå inte starta 2an än på ett tag :p.


Och jag kan ju inte skicka ett inlägg utan åtminstone en bild. Så, här kommer den obligatoriska bilden.  


Flinga och Kisens första möte!

Av Rebecca - 2 mars 2012 06:33

Ni vet det där jag skrev om igår? Träningsgruppen och hundträning idag och det... det är ju bara att fetglömma! Gissa vem som sovit 4 h på hela natten och är totaldäckad i 39,5 graders feber? Well, Moi, of course. Så typiskt mitt finfina oflyt. Och den här helgen som var så kul och fullplanerad!! Nedrans bananer också.


Som tur var så har jag bästa Hella som kan ta Flinga idag, då slipper jag iaf ha en överenergisk Rottweilerdåre farandes här hemma. Då kanske man rentav kan vila idag och vara frisk nog att träna hund på söndag... Håller alla tummar och tår för det!


Pisspotta också. Lite sur är jag allt. Även om det är synd att den lilla energin som finns ska gå åt till något så onödigt som surhet...


Jag får väl roa mig med att kolla igenom alla gamla bilder istället. Och vet ni vad?! On top of it, lagen om allt djävulsskap, det ser ut att bli FINT vårväder idag. Bara för att jag har blivit sjuk och inte ska vara ute och flänga i skogen en massa. Så. Himla. Kul. Inte.


 


Alltså, hur söt? Rottisvalpar är LÄTT det sötaste som finns. Alla kategorier. Tänk att Flinga var såhär liten i Juni förra året, det känns ju heelt absurt!!


Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards