Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Rebecca - 3 mars 2012 17:17

Vi hade en Brunch bokad på ett av Stockholms bästa brunch-ställen idag: Clarion Hotel Sign, men neeeej, självklart kunde vi ju inte gå. Fröken Rebecca (jag alltså..) vaknade med ett sjukt illamående efter att inte ha ätit ordentligt på 1 dygn och för er som inte känner mig så väl är det extremt sällsynt! Jag äter nämligen var 3:e timme, annars blir jag typ som en elak hungrig tigerhona (enligt min mamma, jag själv skulle nog säga mer åt Cruella de Ville hållet, men det kanske är ännu värre), så ni kan ju tänka er. Jag har inte kunnat stå upprätt på hela dagen, utan har fått ligga ner. Jag har ALDRIG legat ner en hel dag, åtminstone nästan (influensa har man ju haft någon gång). Och min rapport efter 2 dagar sängliggande so far är: Jag förstår verkligen att gamla människor har ont i hela kroppen, de rör sig ju inte! Jag är inte ens 23 år gammal och känner mig som en handikappad, 95-årig vietnamveteran efter 2 dagars sängliggande. Stackars människor! Så, ingen brunch för oss. Jag hade verkligen sett fram emot den... nåja, vad är väl en bal på slottet?


Och min stackars hund ska vi inte ens tala om. Mina föräldrar har gått ut med henne idag, och igår var hon ju på dagis (nej det går ingen nöd på henne, alls). Men ni ser en av fördelarna med att inte ha råd att flytta hemifrån va? I sure do. Jaja, enough said. Nu vankas lyxig lördagmiddag (thaimat...köpt)! Ha en roligare lördagkväll än mig alla, det jag får se fram emot ikväll är gladiatorerna, och lite saltlakrits om jag har tur! Kanske kan hasa mig ner på golvet för lite klickerträning, om min voffa har tur, inte för att jag skulle lyckas ta mig upp därifrån utan lyftkran, men ändå.



Vi kan längta efter sommarn så länge! Den närmar sig med stormsteg, hoppas vi hinner märka att våren är här innan den försvinner. Time goes by. Quick.

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards