Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Rebecca - 8 augusti 2011 15:26

Imorse var vi i skogen som vanligt! Det var underbart skönt och friskt i luften, efter gårdagens ruskväder låg det x-antal löv på stigarna, så det var höstigt värre!

Hade kamurran med mig och fotade lite på Flingsan (vissa är rätt kassa i kvalitén, så...förlåt för det)


   

  


   

    


Världens finaste BusFlinga! Hon älskar verkligen att busa runt i blåbärsriset, den lilla dåren.


  


 

Japp, jag ger godis ur högerhanden även om det kan leda till att baken åker ut. Detta för att jag har ett bandage på mitt ena finger på vä-handen, med en piercad fingertopp under. Gissa vem som åsamkat mig detta?   . Att ha fingret mellan Flingas hörntand och krokodilen gör ont. Man tycker att jag borde veta det nu, efter några finger-mellan-leksak-skador, men nejnej. Var ju tvungen att göra det EN gång till, och självklart går det genom halva fingret och blodet sprutar som följd. Aja, tack kompress och kirurgtejp för att ni finns.


Japp, världens fulaste mjukisbyxor har jag också. Men... jag har inga andra byxor med såna bra fickor. Håller på att spara till ett par Fjällräven Tundra, men de ligger lite över budget för tillfället. Var och provade lite olika hajk-byxor idag och fjällräven var klart skönast. Lite dyrare, men såå sköna! Testade Lundhags också och de satt riktigt dåligt... så jag sparar på och får se ut som hej kom och hjälp mig så länge   . Ska även investera i en väst från Arrak Outdoor, men det blir också lite senare i höst... får klara mig så länge! Däremot har jag beställt ett par nya skor idag, ett par Salomon Caliber GTX (på rea!) då det var ganska så akut. Mina gamla lossnade sulan på, så de var väl inte till så mycket hjälp om man säger så.

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards