Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 19 april 2012

Av Rebecca - 19 april 2012 17:34

Idag anlitade min mor mig som fotograf att fota playdate mellan Ester och hennes syster Chili.


 

Bus mellan systrarna


Här nedan är ett gäng bilder på Ester:

        


Och på Chili:

     


Riktigt spännande att träffa en kullsyrra till Ester, de är verkligen helt olika! Ester är lite mer ferdinand jämfört med Chili, som lever efter mottot "fullt ös medvetslös". Chili for omkring som en dåre och Ester kollade på, dock inte hela tiden. Kan vara för att Esters lekbehov fylls mer råge av fröken Flinga, och Chili har inget "syskon", dvs. ingen Pottweiler som leker brallan av henne.


Chili följde sedan med tillbaka till oss för att hälsa på snälla Fling, som skötte sig superduperbra. Hon är så fruktansvärt snäll, däremot var Chili lite suspicious mot denna stoora stoora tjej, hon i princip hängde i mungiporna på Flinga som verkade bli än mer leksugen av Chilis hårdhänta behandling.

Av Rebecca - 19 april 2012 16:45

 Hej hörrni, här har solens strålar minsann börjat leta sig fram igen, efter allt skitväder sista tiden. Men det ska ju tydligen snöa i helgen igen, oj vad kul det känns. Inte.


Jag tänkte börja med att säga att om ni tycker jag skriver lite sällan nu för tiden, är det relaterat till tidsbrist. Jag läser sista kurserna för terminen nu och det är dels en B-uppsats (hur man utför en vetenskaplig studie, typ) samt forskningsmetodik (kvalitativ och kvantitativ) med två tillhörande tentor. Detta på 1,5 månad, och jag är ingen hejare på statistik direkt så detta blir tufft för mig. Ska dessutom läsa en extra kurs (en sådan där cool kurs som går första veckan i juni, min skola har blivit uttagen att ta hand om denna internationella kurs med deltagare från hela Europa, så det är lite special special) och eftersom jag inte ska jobba i sommar sökte jag en sommarkurs i ekonomi dessutom. Så ja, jag har att göra, om man säger så. Men nu vet ni varför jag är trist och inte skriver varje dag längre, fullt ös medvetslös!


 


Titta på denna lilla sötgurka! Tog den för någon dag sen förvisso, men gud så söt hon är. Och när hon sover är hon så stilla, så man får passa på att njuta lite av lugnet.


Har även köpt ett nytt halsband till fröken Fling, för situationer där hon under inga omständigheter får tillåtas komma loss. Typ, i stan, tunnelbana... folktäta ställen helt enkelt. Det halsband jag köpt är nämligen ett vanligt kedje-helstryp. Jag har alltid varit rätt anti helstrypshalsband, men har insett vikten av det när man har en hund av en "farlig" ras. Tänk er själva om hon skulle lyckas ta sig ur sitt halsband och komma loss i mörby centrum, någon kommer springandes och hon vill leka. Hon är ju jättesnäll, men leker ju rätt hårdhänt...  Hmm, "Busstrafikant påhoppad av mördar-Rottweiler". Nej, detta halsband sitter endast på i situationer där det är katastrof om hon kommer loss, inte på våra vanliga promenader, jag har inga problem att hålla min hund ej heller problem med att hon drar i kopplet så det är inte därför.  


 

Sen tycker jag att hon är förbaskat snygg i sin mässingfärgade kedja. Lite anti helstryp som sagt, men likväl bra att ha. Nu tycker säkert någon att jag är dum i huvudet, men då får ni tycka det! Kanske lämna en kommentar om det till och med ;).

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards