Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 28 juni 2011

Av Rebecca - 28 juni 2011 23:18

Idag var FlingFlongan, jag och pappa på Plantagen och köpte lite växter till våra trestora träkrukor och en pallkrage. Eftersom jag var med (och inte mamma) så valde jag att stoppa i vinbärsplantor i en (2 st), två björnbärsplantor och två rabarberplantor i den andra och tre hallonplantor i den sista! Ska man lika gärna ha något som insynsskydd mot grannarna kan det lika gärna vara något användbart   . I pallkragen stoppade jag i 5 jordgubbsplantor, fyra olika örter (citronmeliss, oregano, persilja och ruccola). Som redan nämnt var Flinga med och hon skötte sig bra! Lite rastlös blev hon, men jag ser det snarare som något bra att hon lär sig koppla av i olika miljöer, vilket hon till slut gjorde. Då la hon sig ner och tog det lugnt. I övrigt så var hon stencool som vanligt. Inte ens skramlande kundvagnar var skrämmande.


Väl hemma skulle jag plantera alla plantor och det gick ju bra! Men fröken F tyckte det var mycket konstigt att inte hon fick gräva i krukorna?! Inget slut på orättvisan i världen. Hon har sovit väldigt mycket idag, antar att värmen påverkar henne en hel del...inget konstigt med det direkt. Jag stod i bikini och planterade och höll ändå på att svettas ihjäl. Men nu på kvällskvisten var det lite mer fart på den lilla sötnöten. Vi åkte till Sätra Äng och badade, hon blir modigare och modigare och plaskade till och med idag, det ni! Jag gick ut med henne en bit och det var kul... får se om det blir en badgalning av knasfian.


Men nu är det natten! Imorgon hade jag tänkt få henne vaccinerad då vi ska åka till Ö-vik och hälsa på släkt (och hund) i helgen.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards