Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Rebecca - 23 juni 2011 23:01

Jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera, men det är så trist att inte ha bilder att lägga upp. Jag tycker det är lite trist att fota inne och det har regnat så mycket och då är det ju inte kul att fota   


Min lilla fröken Flinga mår super! Hon är som en liten virvelvind som far fram överallt, hon har ett stort mått av energi (typ badbalja) som är svår att göra slut på. Om jag får spekulera i hur hon blir som vuxen, så tror jag att hon kommer jobba tills hon stupar. Hon skulle redan nu göra vad jag än bad henne om, hur trött hon än är... Lillstumpan. Det blir kul sen, när det lilla extra behövs.


I övrigt så jobbar vi på som vanligt med kontakt och början till fotgående. Tänkte ge mig på att åka buss och kanske t-bana nästa v, det blir spännande, säkert inga bekymmer i varje fall.


Imorgon är det midsommarafton och vi ska är några som ska äta middag hemma hos Anton! Det ska bli kul och Flinga får vara med ngra timmar pga. mammas jobb, men det blir nyttigt för henne. Imorgon ska jag ta massa bilder, både på henne och på kvällen i stort! Får se hur allt blir, idag har jag förberett och fixat till efterrätter så att de nästan är klara. Det blir nog bra det!


Men nu är det dags för natten och jag skaa uppdatera ordentligt med massa bilder och mer detaljerad info om Flinga. På lördag. Ska jag uppdatera.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards