Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Rebecca - 2 februari 2012 17:24

Tog med Fröken Plånka ut på en lite längre lunchprommis runt udden, tog med kameran bara för att jag skulle kunna ta lite fina bilder på vyn och naturen. Bra idé, liiite svårt att fullfölja. Det snöade ingenting när jag kollade ut genom fönstret, 2 min innan vi gick men så fort vi kommit till slutet av uppfarten började det snöa. Yippi, vilken timing!


En prommis med lite hundfotande blev det istället. Tog några bilder på henne innan vi gick också, när hon låg i "sin" (pappas..) jättefina fårskinnsfåtölj, hon älskar den platsen. Jag tror att det är pga. att den är lite upphöjd. Och mjuk och skön då förstås!


   


Flinga har ju fått för sig att hoppa upp på stenar och grejer nu, det kan ju generera lite godis:


 


Tog lite porträttbilder också, med en annan hund (Ulli) borta i horisonten, hon stod med en himla utstrålning faktiskt.


     


Sedan har Flinga lärt känna en ny kompis idag! En lapsk vallhund som hette Ulli. En sådan himla söt och trevlig tjej, vi gick en bit tillsammans och när vi kom till ängen fick de lajja lite! Kul tyckte båda tjejerna och lekte suveränt ihop.

         


Söta tjejer! Kul med en ny kompis tyckte Flinga. Denna voffa hoppas vi stöta på fler gånger.


Av Rebecca - 2 februari 2012 10:10

Vet ni vad... det var -17 grader när jag var ute med Flinga vid halv 9 draget. Helt galet kallt, iaf till en början, men sedan blev det helt lagom temp konstigt nog. Vi stötte på Flingas kompis, labben Saffran, när vi var på väg upp till skogen, självklart lajjade de runt ett tag. Försökte ta något kort med mobilen, men det gick ju... sådär.


Ehh, ja, ni ser. Kvaliten är ju skit redan innan pga. mobilkamera och sen springer min hund så förbaskat fort så det är ju omöjligt att få någon bild.


Jaja, vi hade iaf en uuunderbar promenad, gud så mysigt när vi strosade (läs: gick rätt fort, men strosade låter bättre) runt i skogen och njöt av den strålande solen. Inte en människa stötte vi på heller, det är bra grejer!




Men nu ligger hon iaf och vilar, duktig tjej. Då kan matte passa på att plugga, för det är ju jätteroligt. Eller hur.

Var nyss in och kollade på Rottisklubbens hemsida och såg att det hade kommit upp info om Sommarlägret för 2012, jag och Hella hade tänkt åka. Men tror ni inte att de tajmar så att första dagen (13/7) är den dag min kära pappa fyller 50 år. Jo, precis så illa är det. Så det blev inget sånt för oss i år. Pisspotta. Menmen, då är vi väl ute och seglar lite, typ till Åland rentav! Vi hoppas på lite bättre väder än förra året, det blåste typ storm och Flinga blev sjösjuk, och mamma livrädd. Men då hade vi Vicke med oss. I år är det bara Flingsan.


Nu är det böckerna som gäller, ska koka lite fond idag också, har två kycklingskrov som väntar i kylen!



Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards