Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Rebecca - 16 januari 2012 14:07

Lång skön skogsprommis fick som vanligt inleda dagen, mysigt som attans! Idag snöade det en hel del också, vilket förvisso inte uppskattas jättemycket av mig, men ändå. När vi kom tillbaka sov hon ett par timmar och nu har vi tränat lite här hemma i köket.


Läggande under gång: Hon lägger sig rätt snabbt, dock ett par steg efter kommandot, samtidigt som hon försöker bita mig i byxbenen och blir irriterad för att jag går ifrån henne. Haha, inte så snyggt, men ganska kul. Hon ligger snyggt med hakan i backen iaf, klart plus.


Ställanden: Funkar super under baklängesmarsch, inte riktigt lika snabbt ställande om jag har henne i fotpos. Godtagbart, men ingen 10:a.


Ingångar: Såå mycket bättre! Tror verkligen klossen gett resultat här. Kul!


Har även börjat med fjärren på riktigt idag, går faktiskt bra. Har lagt lite gottis som externbelöning bakom henne vilket har funkat super, annars har hon haft en tendens att vilja röra sig mot mig, men det ska vi råda bot på nu. Hon rör sig inte heller mycket i skiftena, utan har stilla och fina tassar, kul!


Var nyss ute på en prommis på Sätra äng, har börjat utmana henne lite med att våga balansera på saker, sätta upp tassarna på brevlådor, soptunnor osv ni vet. Tidigare var hon lite feg och vågade inter riiiktigt hoppa upp på bänkar och stenar och såntdär men det är helt borta nu. Bra grejer!


 

Såhär såg det ut hos oss för ca 6 mån sen, den 16e juli 2011. Vi var ute och seglade och vid detta tillfället var vi i Visby! Världens sötaste, bästaste Flinga låg i sittbrunnen på båten och tyckte synd om sig själv. Sötpuppan!

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards