Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Rebecca - 16 maj 2012 10:42

Ja hörrni, här går det bara från klarhet till klarhet! Det gick sjukt bra igår med faktiskt, vi körde igenom hela ettan och det gick jättebra! Belönade förvisso under programmet, men ändå.


Plats: Skit! Ofokuserad, åt gräs, kollade runt, reste sig (!!). Har aldrig hänt förut så nu ska det läggas krut på platsliggning.


Linförighet: Bra! Hon hade bra kontakt och attityd hela tiden, sen kanske positionen inte alltid är hundra perfekt och inte heller svängarna, men det gör ingenting just nu!! Det ser bra ut faktiskt i det stora hela, men lite små-pet kvar att göra; träna halter, svängar.


Läggande: Bra! Lägger sig på kommando, inget BC läggande men det duger!


Inkallning: Bra! Fin fart, tyvärr dunsade hon i mig i ingången, så det får vi också träna lite på.


Ställande: Bra! Satte sig för tidigt när jag kom tillbaka, så vi får träna lite stadga där.


Apportering: Hon tar den superfint! Däremot är Nicke inte vääärldens bästa TL för oss då Flinga tog apporten och satte sig framför honom och ville ha godis, haha! Nej, det fick hon inte ;). Nicke är verkligen hennes godiskille, så fort han är i närheten tigger hon som attans.


Hopp: Bra!


Ja ni ser, det gick superbra! Men det finns ju såklart alltid saker att peta i, typ att hon sätter sig lite snett eller dunsar in i mig i inkallningen. Det är inte på något sätt avgörande för att vi ska kunna ut och tävla, för nu känns det verkligen som att vi är klara, men för att vi ska få 10:a krävs det lite mer pet i detaljer.


Körde även lite rutan och uthopp:


Rutan: Klockrent duktig! testade att ta bort targeten och hon letade lite efter den, men hon fick klick när hon kom in i rutan också busade vi där inne. Superduktig! Hon har riktigt bra fart också.


Hopp: Funkar rätt bra! Target på andra sidan, tar jag bort den så letar hon efter den, men vi fortsätter med att ha den de flesta gångerna men ta bort den ibland.


Vi hade med en tjej som heter Stefanie (hon har inte tränat med gruppen sen i vintras, innan jag började vara med) och hon har också en Corso som heter Björne! Annars var vi de vanliga; Niklas, Karin och jag.


Niklas och Adam:


     

Såhär ser förövrigt en suuur Corso ut. Adam var lite lagom sur på Nicke för att han inte fick någon uppmärksamhet, så han låg faktiskt och gnällde. Det är väldigt ovanligt att Adam gör något annat än vilar vid sidan av plan.


Karin och Frankie


     

 


Stefanie och Björne


     


Tyvärr blev det inga bra bilder på mig och Fling, antingen var vi halva eller så var de suddiga, men dessa två var okej:


     

Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards