Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Rebecca - 14 juli 2011 13:00

Nu har vi snart varit 24 h i Visby och har väl inte hunnit med så mycket. Vi har gått med hundarna en massa, man kommer inte så fort framåt när FLinga är med då alla säger "åååh vilken sööööt, får jag klaaapppaaaaa?" om man har tur så frågar dem om de får klappa. Hon har träffat en massa konstiga människor, legat och sovit till den senaste kommersiella klubbmusiken och förundrats över de blinkande ljusen och de skräniga rösterna som vrålar "Who's gonna saaaaaaaaaaaaaave the woooooooooooooorld toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiighhhhhhhhht" under kissochbajs rundorna inatt (vilket har varit rätt många pga. den lösa magen). Klubbkidsen på bryggan kollade skräckslaget på mig som bar upp en ca.15kgs Rottisvalp i pyjamasbyxor och håret på ända, haha jag känner mig gammal. Detta festarliv som vissa lever är inte min melodi helt enkelt... Jag föredrar detta:


            



      (ignorera pappas fötter)


I  vilket fall så är det alltså män i min pappas ålder (ca. 50) som står och skriker "1,2,3 Faaanta och Roséééé" med skumpa i ena handen och den andra handen vevandes i luften. Skulle min pappa bete sig så skulle jag avlida på stört tror jag. Men vi är ju alla olika, som sagt ;). Som tur var så är det stor del unga människor också, men det är inte föränn nästa v som festen drar igång på riktigt, då är det den sk. Stockholmsveckan, då Stureplan invaderar Kallis och de olika nattklubbarna. Jag förundras över de massiva summor pengar folk verkar inneha, kolla bilden på båten till vänster, helt sjukt stor (för att vara Sverige då...på Rivieran är det väl en roddbåt...) och sedan är det två bilder på vuxendagisarna. Men men, lugnet före stormen, hamnvärdarna verkar bäva inför nästa v, jag pratade med några igår som svarade att "nu är folk iaf glada..". Lite bittert sådär. Well, jag föredrar en skogspromenad med djuren, alla dagar i veckan.


     


Nu ska vi gå en sväng på stan så fort Flingflongan vaknat, käka en glass och hoppas att regnet dröjer, men det ser långt ifrån lovandet ut.



Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards