Rebecca och Elli- Livet med stor hund i litet format

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Rebecca - 4 juli 2011 14:36

Jamen då var man hemma igen! Klyschan "borta bra med hemma bäst" stämmer verkligen bra. Bilresan ner gick bra, vi stannade och kissade hundarna 4 ggr ganska tätt och sedan sov båda två hela vägen hem.


Det har varit så kul att träffa allihop! Mormor och Gunnar är helt fantastiska att bo hos, jag tok-älskar verkligen dessa två människor.. tack för att ni finns.


Igår var jag, mamma och mormor ute på en morgonprommis med båda djuren, där träffade vi en liten Dvärgschnauzertik vid namn Tyra. Hon och Flinga busade bra och F var nog glad att träffa en leksugen kompis i samma storlek. Tyra ledsnade dock på Flinga efter ett tag och sa ifrån.. väldigt snällt dock för F var på direkt igen. Vi bröt när hon blev för på och sedan fick de leka lite igen. Det funkade bra och Flinga njöt för fulla muggar över att ha en kompis som ville leka..


Flinga och Tyra


        

Hmmm, lite tungt?? japp. Hon ser rätt stor ut nu i min lilla famn (är ju inte så lång)


Här är lite bilder från en skogspromenad som jag och djuren tog.


          


Flinga är galet glad i blåbärsriset, vi fick passa på när vi var på fästingfri mark.


       


Mormors underbara trädgård med kalasfina blommor.. jag är en riktigt bullmamma och älskar lummiga trädgårdar med massa bär och äpplen. Och självklart maaassa blommor. Notera den fina vita blom-busken, hur den såg ut före Flinga kom på hur gryyymt rolig den var.


För efter hennes massaker såg det ut såhär:

 

Galna FlingFlongan.


Trädgårdsbus/mys:


              


Det luktade vääldigt gott på en gräsfläck och båda låg och rullade som galna...


Flinga vaktar huset:


      


Fröken Flinga trivdes utmärkt med att ha sin koja med sig. Hon sov mycket i den på dagen, tanken med canvasburen (som självklart alltid är öppen) var ju att hon skulle ha en trygg, välbekant punkt i tillvaron, oavsett var vi befinner oss. Den är supersmidig och blir platt när den fälls ihop.


 


Här kommer även två bilder från mitt första paltlagande(kan man säga så?) någonsin, de blev supergoda och jag åt nog säkert 5 st. Med fläsk till såklart!! Mums.

     Japp, smeten är kletig och jag ser väldigt fokuserad ut. Gunnar trodde att det inte skulle bli mer än 30, men han hade fel. Blev säkert 45 st.

Hann även med en sväng till Djurmagasinet igår för att köpa lite jättemumsiga strupar...dessa är nog fröken Flingas favorit"ben" förutom märgben såklart, men de blir hon lite dålig i magen av. Har även fått öka på hennes mat lite för hon är uuuutsvulten den stackars lilla flingflongan.

Hon är iaf stencool med allt, imorse var jag ute och gick med dem vid halv 5 (!) och släppte lös henne på en lekplats. Hon försökte klättra upp för rutschbanan och var inne i lekstugan, haha. Obrydd tjej. Världens finaste.

Annars fortsätter vi med handtarget (sitter om ett smäck) lite apportering-light, i form av att hämta tennisbollar och komma tillbaka med dessa. Vill inte börja med apportbocken då hon gärna tuggar på ALLT och lite till... tugget vill vi ju INTE ha på apporten så... vi avvaktar med det lite. Kanske att hon får hålla den och lära sig det kommandot, utan tugg då såklart. Har även börjat lära in "backa" med klicker. Än så länge förstor hon inte riktigt men det lossnar nog snart! Fina Flingflongan.


 


Presentation


Hundar, hästar, matlagning, sötsaker, fotografering och träning!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards